Inchiriere Autocare Arad

Un serviciu local si flexibil de inchiriere a autocarelor cu sofer in Arad

0754 249 650

Inchiriere Autocare Arad

Inchiriere Autocare Arad - Pret Inchiriere Autocar AradVreti sa inchiriati un Autocar in Arad? Haideti sa vedem care sunt avantajele inchirierii unui autocar cu sofer:

▷ Ofera spatiu si confort deosebit;
▷ Au spatiu suficient pentru bagaje;
▷ Ofera o siguranta sporita in timpul calatoriei;
▷ Sunt ideale si ieftine pentru transportul grupurilor;
▷ Toti in acelasi timp, la aceeasi ora, la aceeasi locatie!
▷ Sunt conduse de soferi profesionisti.

Doriti inchirierea unui Autocar in Arad? Contactati-ne, echipa noastra este pregatita sa va ajute!

Inchiriere autocare Arad

Inchiriere Autocare Arad ▷ Doriti inchirierea unui autocar in Arad? Va putem ajuta cu acest tip de serviciu! Aveti nevoie un autocar cu 30, 35, 40, 45, 50, 55 sau 60 de locuri? Va putem ajuta!

⇩ Rezervare online ⇩

  Cod de securitate captcha


  Cand puteti apela la serviciul de inchirieri autocare Arad?

  Calatoriti in grupuri mari de persoane? Doriti sa ajungeti toti in siguranta si la timp la aceeasi destinatie? Cea mai buna modalitate prin care grupurile pot calatori impreuna, eficient si in siguranta este prin inchirierea unui autocar! Mai jos enumeram cateva exmemple de calatorii care ar fi ideal sa fie realizate cu autocarul.

  Inchiriere autocar pentru evenimente speciale

  Va putem oferi servicii eficiente de transport pentru evenimente speciale de toate dimensiunile. Evenimente corporate sau sportive, deplasari concerte, petreceri private, casatorii, pelerinaje, aniversari, zile de nastere etc.

  Va vom ajuta sa alegeti cel mai bun model de autocar, sa alegeti facilitatile potrivite pentru dumneavoastra si grupul dumneavoastra si veti avea la dispozitie pe toata perioada calatoriei sofer / soferi profesionisti!

  Inchiriere autocar pentru concedii impreuna cu familia sau prietenii

  Prin intermediul nostru puteti inchiria cu usurinta un autocar cu sofer in Arad pentru concedii sau vacante si calatorii nationale sau internationale impreuna cu prietenii sau familia.

  Sunteti un grup numeros de persoane si doriti transportul din Arad spre alta localitate de destinatie? Se poate! Fie ca sunteti din Arad sau alta localitate din judetul Arad: Apelati la serviciul nostru de inchiriere autocare!

  Inchiriere autocar pentru transport persoane catre locul de munca

  Inca din anul 2007 de la infiintarea companiei noastre oferim acest tip de serviciu la unul dintre cele mai inalte standarde de siguranta, calitate si confort. Cei peste 15 ani de activitate confirma calitatea serviciilor noastre.

  Fie ca este vorba despre un eveniment corporate, un team building sau transport ocazional / zilnic de angajati, compania noastra este pregatita pentru a va satisface cerintele. Contactati-ne!

  Inchiriere autocar pentru transport copii in excursii si activitati extra-scolare

  Spre deosebire de adulti care isi pot controla emotiile, calatoria cu cei mici este o adevarata provocare. Trebuie sa va asigurati ca sunt in siguranta, se simt confortabil si ca se bucura tot timpul de activitatea desfasurata.

  Daca starea de bine si cofortul pot fim asigurate in aproape orice mijloc de transport, cand vine vorba despre transportul in siguranta avem doar 3 optiuni de transport: masini private, avioane sau inchirierea unui autocar.

  Inchiriere autocar pentru transferuri la si de la aeroport.

  In cazul grupurilor mari de persoane, inchirierea unui autocar pentru transportul / transferul la / de la aeroport este o solutie sigura, economica si deosebit de eficienta.

  Fie ca este vorba despre transferul la Aeroportul din Arad, Timisoara, Oradea, Alba iulia, Cluj Napoca (sau oricare alt aeroport din Romania), Belgrad, Debrecen, Budapesta, Viena etc. contactati-ne!

  Ce spun clientii nostrii despre noi?

  Team building

  mai 18, 2023

  Am apelat la serviciile lor pentru transportul angajatilor nostri din Arad in team building-ul pe care il realizam in fiecare an. Totul a fost perfect!

  Marian L.

  Calatorie in Ungaria

  aprilie 4, 2023

  Anul acesta am dorit sa participam la Festivalul Palincii si al Pomenii Porcului de la Mohacs. Am inchiriat un autocar! Calatoria a descurs perfect!

  Asztalos G.

  Transfer aeroport

  ianuarie 10, 2023

  Ofera un serviciu exceptional de transfer de la aeroport. Am avut nevoie sa preluam un grup de persoane de la aeroportul din Timisoara. Recomand!

  Ana V.

  Intebari frecvente despre serviciul de inchiriere autocare Arad

  Cat costa inchirierea unui autocar in Arad?

  Pretul inchirierii unui autocar in Arad depinde de tipul autocarului ales, numarul de locuri si distanta parcursa. Luati legatura cu noi pentru o oferta de pret personalizata! ☏ 0754-249-650

  Care este perioada minima pe care se poate inchiria un autocar?

  Nu exista o perioada minima de inchiriere a unui autocar. Fie ca este vorba de doar cateva ore sau cateva zile, va stam la dispozitie!

  Autocarele se inchiriaza cu sofer sau fara sofer?

  Autocarele in Arad se inchiriaza intotdeauna cu sofer / soferi profesionisti cu zeci de ani de experienta in transportul national si international de persoane.

  Rezervări 0754 249 650