Inchiriere Autocare Baia Mare

Un serviciu local si flexibil de inchiriere a autocarelor cu sofer in Baia Mare

0754 249 650

Inchiriere Autocare Baia Mare

Inchiriere Autocare Baia Mare ▷ Cautati solutii convenabile pentru transportul grupurilor mari de persoane?

Este eficient si sigur sa folositi serviciile de inchiriere autocare in Baia Mare pentru a asigura deplasarile in grup, in tara sau in strainatate deoarece aveti urmatoarele avantaje:

Inchiriere Autocare Baia Mare - Inchiriere Autocare cu Sofer Baia MareCalatorie comoda si relaxanta;
Conditii excelente de deplasare, toate facilitatile pentru un drum confortabil: scaune ergonomice, aer conditionat, sisteme audio-video etc.
Sofer profesionist cu experienta;
Stabilirea unui itinerariu de comun acord, cu pauze si un program de calatorie care sa se potriveasca tuturor membrilor din grup;
Economie de timp si de costuri;
Eco-friendly comparativ cu realizarea transportului pe cont propriu, cu un numar mai mare de masini.

Inchiriere Autocare Baia Mare

Pentru a inchiria autocarul potrivit pentru calatoriile de grup, va oferim mai multe variante de autocare de inchiriat cu 30, 35, 40, 45, 50, 55 sau 60 de locuri. Contactati-ne si utilizati cea mai buna alternativa de calatorie pentru grupurile numeroase!

⇩ Rezervare online ⇩

  Cod de securitate captcha


  Cand puteti apela la serviciul de inchirieri autocare Baia Mare?

  Inlocuirea utilizarii mai multor masini cu o singura varianta de transport potrivita pentru grupul Dvs. este oricand o alternativa mult mai simpla, mai economica si mai prietenoasa cu mediul inconjurator. Acum aveti la dispozitie servicii de inchiriere autocare cu sofer ideale in situatiile de mai jos sau pentru ocazii asemanatoare acestora:

  Inchiriere autocar pentru evenimente private

  Pentru evenimentele private, puteti pune la dispozitia invitatilor un autocar inchiriat cu sofer astfel incat sa scapati de stresul transportului. Astfel, chiar si cei care erau in mod normal responsabili de condus se pot relaxa si se pot bucura de petrecere.

  Inchirierea unui autocar este o varianta de luat in seama pentru a asigura transportul la petreceri private, casatorie, botez, aniversari, dar si pentru actiuni vizate de grupurile de persoane, precum concerte, competitii sportive, sarbatori religioase etc.

  Inchiriere autocar pentru concediile petrecute cu familia si prietenii

  Pentru a te bucura in concediu de orice destinatie doresti, dar si de o experienta minunata alaturi de toti oamenii dragi, familie si prieteni, opteaza pentru inchirierea unui autocar cu sofer pentru vacante, concedii, excursii. Este o idee foarte buna pentru a scapa de stresul condusului, pentru a calatori impreuna si a crea amintiri memorabile.

  Inchiriere autocar pentru transport in scop de business

  Inchirierea unui autocar este potrivita pentru transportul angajatilor in timpul programului de lucru, dar si in anumite ocazii, pentru sedinte de lucru, teambuilding-uri etc. Asigurarea transportului reprezinta un mare beneficiu pentru angajati, dar si pentru angajatorii care contribuie astfel la facilitarea deplasarilor echipei de lucru, la crearea unei mai bune coeziuni a echipei, la reducerea impactului asupra mediului inconjurator.

  Inchiriere autocar pentru activitati scolare si extra-scolare

  Autocarele disponibile in flota noastra pot fi inchiriate pentru excursii si tabere scolare, studentesti deoarece sunt complet dotate si echipate oferind toate conditiile pentru transportul copiilor. Prin inchirierea unui autocar cu sofer sunteti siguri sa aveti suficient spatiu astfel incat intreg grupul sa se bucure de cofort si de o atmosfera agreabila.

  Contactati-ne pentru a discuta din timp despre inchirierea unui autocar cu sofer pentru activitati scolare si extra-scolare.

  Inchiriere autocare in scopul transferurilor spre aeroport

  Transferurile spre aeroport sau de la aeroport pot pune dificultati atunci cand exista grupuri numeroase care au nevoie de astfel de servicii. Pentru a va asigura ca toate persoanele din grup beneficiaza de transfer simplu si comod, fara griji pentru bagaje, contactati-ne! Oferim servicii de inchiriere autocare transfer pentru aeroporturi din tara si strainatate.

  Ce spun clientii nostrii despre noi?

  Transport invitati nuntă

  august 8, 2023

  Închirierea autocarului pentru nunta noastră a făcut totul să fie perfect. Ne-am simțit bine ca nu am avut grija transportului. Recomand acest serviciu!

  Feri P.

  Vizită la muzeu

  iunie 12, 2023

  Cu ajutorul închirierii autocarului, am explorat muzeele și monumentele istorice din Sibiu în mod relaxat. Calatoria a fost sigura si fara evenimente.

  Monica A.

  Călătorie de afaceri!

  mai 1, 2023

  Închirierea autocarului pentru conferința noastră a fost o alegere înțeleaptă. Ne-a permis să ne concentrăm pe afaceri, știind că transportul este asigurat.

  Viorel P.

  Intebari frecvente despre serviciul de inchiriere autocare Baia Mare

  Cat costa inchirierea unui autocar in Baia Mare?

  Pretul inchirierii unui autocar in Baia Mare depinde de tipul autocarului ales, numarul de locuri si distanta parcursa. Luati legatura cu noi pentru o oferta de pret personalizata! ☏ 0754-249-650

  Care este perioada minima pe care se poate inchiria un autocar?

  Nu exista o perioada minima de inchiriere a unui autocar. Fie ca este vorba de doar cateva ore sau cateva zile, va stam la dispozitie!

  Autocarele se inchiriaza cu sofer sau fara sofer?

  Autocarele in Baia Mare se inchiriaza intotdeauna cu sofer / soferi profesionisti cu zeci de ani de experienta in transportul national si international de persoane.

  Rezervări 0754 249 650