Inchiriere Autocare Bistrita

Un serviciu local si flexibil de inchiriere a autocarelor cu sofer in Bistrita

0754 249 650

Inchiriere Autocare Bistrita

Inchiriere Autocare Bistrita ▷ Cautati o oferta convenabila pentru a asigura transportul grupurilor mai mari de persoane? Optati pentru inchirierea unui autocar cu sofer in Bistrita, avantajele sunt numeroase:

Inchiriere Autocare Bistrita - Inchiriere Autocare cu Sofer Bistrita▷ Autocarele ofera spatiu suficient pentru un numar mare de persoane si pentru organizarea bagajelor acestora;
▷ Autocarele sunt complet echipate, avand dotari ultramoderne pentru calatorii confortabile;
Siguranta calatorilor este prioritara: autocarele sunt sigure din punct de vedere tehnic, soferii sunt profesionisti;
▷ Cea mai potrivita solutie pentru grupuri;
Flexibilitate in organizarea itinerariului;
▷ Colaborare excelenta pe tot parcursul perioadei de inchiriere a autocarelor.

Aveti nevoie de o oferta pentru inchirierea unui autocar cu sofer in Bistrita? Nu ezitati sa ne contactati!

Inchiriere Autocare Bistrita

Pentru inchirierea unui autocar in Bistrita, puteti opta pentru oferte ce includ autocare cu 30, 35, 40, 45, 50, 55 sau 60 de locuri. Va putem ajuta cu detalii astfel incat sa puteti alege varianta cea mai potrivita pentru nevoile Dvs.

⇩ Rezervare online ⇩

  Cod de securitate captcha


  Cand puteti apela la serviciul de inchirieri autocare Bistrita?

  Sunteti un grup numeros de persoane si doriti eficientizarea costului de transport? Doriti sa va concentrati pe orice altceva in afara de condus? Aveti de realizat o deplasare nationala sau internationala?

  Inchirierea unui autocar va poate scuti de o multime de griji si neplaceri! Iata mai jos cateva exemple:

  Autocar inchiriat pentru a asigura transportul in cadrul evenimentelor speciale

  Autocarele sunt cele mai adecvate mijloace de transport pentru grupurile mari de persoane, fiind o solutie mult mai economica, mai comoda si mai prietenoasa cu mediul inconjurator in comparatie cu utilizarea mai multor masini concomitent.

  Autocar inchiriat pentru excursii cu familia si cu prietenii

  Daca nu v-ati mai planificat de multa vreme o calatorie cu intreaga familie si cu prietenii este momentul potrivit sa o faceti. De transport ne ocupam noi, punandu-va la dispozitie autocare spatioase, confortabile, complet echipate pentru calatorii mai scurte sau mai lungi. Pentru concedii sau vacante in care niciun membru al familiei nu este nevoit sa isi petreaca timpul la volan.

  Autocar inchiriat pentru deplasarea angajatilor la locul de munca si in interes de serviciu

  Un mijloc de transport care sa asigure zilnic transportul angajatilor la si de la locul de munca este un beneficiu major atat pentru angajatii care nu trebuie sa stea in trafic la volan, cat si pentru angajator care incurajeaza un comportament mai eco-friendly si crearea unor mai bune relatii in cadrul echipei. Va punem la dispozitie autocare cu sofer pe care le puteti inchiria atat pentru transport zilnic, cat si pentru diferite deplasari in grupuri mai mari – teambuilding-uri, conferinte, vizite la punctele de lucru, schimburi de experienta.

  Autocar inchiriat pentru excursii si tabere scolare

  Excursiile scolare si taberele pentru elevi si studenti pot fi organizate mai simplu cu ajutorul nostru deoarece va putem ajuta cu servicii de inchiriere autocare cu soferi cu experienta. Autocarele sunt complet echipate, avand inclusiv sisteme audio-video ce fac mai interactive calatoriile. Contactati-ne pentru informatii suplimentare!

  Autocar inchiriat pentru transfer la/de la aeroport

  Serviciile noastre de inchiriere autocare cu sofer includ o varietate mare de situatii carora putem raspunde in mod eficient, inclusiv ocaziile in care aveti nevoie de transfer asigurat catre un aeroport din tara sau din afara tarii pentru un grup numeros de persoane.

  Oferim transfer aeroport cu autocar inchiriat pentru aeroportul din Timisoara, Arad, Oradea, Alba Iulia, Cluj Napoca, Bucuresti (sau oricare alt aeroport din Romania), Belgrad, Debrecen, Budapesta, Viena, contactati-ne!

  Ce spun clientii nostrii despre noi?

  O experiență extraordinară

  Rated 5,0 out of 5
  septembrie 8, 2023

  Am închiriat un autocar pentru nunta noastră și a fost o alegere perfectă. Am transportat oaspeții în siguranță și confort de la ceremonie la petrecere. Mulțumim!

  Elena M.

  Transport eficient

  Rated 5,0 out of 5
  noiembrie 26, 2022

  Închirierea unui autocar pentru întâlnirea noastră de afaceri a făcut ca totul să fie organizat și fără stres. Am ajuns la destinație în condiții excelente.

  Radu C.

  O excursie minunată

  Rated 5,0 out of 5
  septembrie 16, 2022

  Noi, și un grup de prieteni, am închiriat un autocar pentru a vizita cetatile din Transilvania. A fost un weekend de neuitat, și transportul a fost extrem de confortabil.

  Andrei D

  Intebari frecvente despre serviciul de inchiriere autocare Bistrita

  Cat costa inchirierea unui autocar in Bistrita?

  Pretul inchirierii unui autocar in Bistrita depinde de tipul autocarului ales, numarul de locuri si distanta parcursa. Luati legatura cu noi pentru o oferta de pret personalizata! ☏ 0754-249-650

  Care este perioada minima pe care se poate inchiria un autocar?

  Nu exista o perioada minima de inchiriere a unui autocar. Fie ca este vorba de doar cateva ore sau cateva zile, va stam la dispozitie!

  Autocarele se inchiriaza cu sofer sau fara sofer?

  Autocarele in Bistrita se inchiriaza intotdeauna cu sofer / soferi profesionisti cu zeci de ani de experienta in transportul national si international de persoane.

  Rezervări 0754 249 650
  error: