Inchiriere Autocare Brasov

Un serviciu local si flexibil de inchiriere a autocarelor cu sofer in Brasov

0754 249 650

Inchiriere Autocare Brasov 

Inchiriere Autocare Brasov ▷ Serviciile de inchiriere autocare reprezinta solutia perfecta in cazul transportului de persoane organizate in grupuri mari. Serviciu ideal pentru transportul grupurilor mai mari de 20 de persoane!

Inchiriere Autocare Brasov - Inchiriere Autocare cu Sofer BrasovNu sunteti siguri daca inchirierea unui autocar in Brasov se potriveste plaurilor Dvs. de calatorie? Iata ce avantaje ofera un autocar inchiriat:

▷ Ideal pentru transportul grupurilor numeroase;
▷ Confort si relaxare pe tot parcursul drumului;
▷ Costuri avantajoase per pasager;
▷ Siguranta garantata, soferi profesionisti;
▷ Itinerariu flexibil si program adaptat nevoilor grupului;
▷ Eco-friendly.

Oferta de pret personalizata!

Daca v-ati convins ca inchirierea unui autocar este o varianta pe care trebuie sa o luati in considerare pentru transportul grupurilor de persoane in Brasov, contactati-ne cat mai curand pentru a pune la punct toate detaliile.

Inchiriere Autocare Brasov

Venim in intampinarea nevoilor diferitelor grupuri de persoane care isi doresc sa calatoreasca fara stres, comod, relaxant, tocmai de aceea putem oferi spre inchiriere autocare cu 30, 35, 40, 45, 50, 55 sau 60 de locuri, complet echipate, avand dotari moderne si fiind conduse de soferi profesionisti.

⇩ Rezervare online ⇩

  Cod de securitate captcha


  Cand puteti apela la serviciul de inchirieri autocare Brasov?

  Situatiile in care serviciile de inchiriere autocare pot fi contractate sunt diverse. De ce cele mai multe ori, inchirierea unui autocar pentru grupuri este recomandabila comparativ cu utilizarea masinilor personale, fiind mai economica, mai comoda, mai prietenoasa cu mediul. Iata doar cateva dintre ocaziile in care inchirierea unui autocar este o idee excelenta:

  Inchirierea unui autocar pentru deplasarea grupurilor in ocazii speciale

  Ce solutii de transport se potrivesc ocaziilor speciale? Pentru deplasarea invitatilor din cadrul petrecerilor private, casatorilor, aniversarilor, inchirierea unui autocar este o varianta ideala deoarece grupurile numeroase pot fi transportate pana la locatia evenimentului in siguranta, organizat, la timp. Autocarele inchiriate cu sofer pot fi accesibile si pentru alte ocazii speciale, precum deplasarea la un concert, la diferite sarbatori religioase, pelerinaje etc.

  Inchirierea unui autocar pentru calatorii cu familia/grupul de prieteni

  Atunci cand va faceti planuri de vacanta incluzand membrii mai multor familii, familia extinsa sau grupul de prieteni, este util sa luati in considerare si o solutie de transport care sa va ofere costuri convenabile, confort, posibilitatea de a calatori si a socializa pe parcursul drumului. Inchirierea unui autocar va ofera toate acestea, plus bucuria de a calatori fara a avea grija condusului, fara a fi stresati de responsabilitatea alegerii rutelor si fara a fi extrem de obositi atunci cand ajungeti la destinatie.

  Inchirierea unui autocar pentru deplasari in interes de afaceri

  Aveti nevoie de solutii de transport comode si sigure pentru angajatii Dvs.? Fie ca este vorba despre deplasarea zilnica la/de la locul de munca sau de asigurarea drumului spre diverse conferinte, teambuilding-uri, traininguri, sedinte de lucru, utilizarea unui autocar inchiriat este prima varianta pe care sa o luati in considerare, fiind avantajoasa si convenabila.

  Inchirierea unui autocar pentru activitati extra ale gradinitelor/scolilor

  Cate activitati extrascolare aveti planificate in acest an? Pentru fiecare dintre intentiile Dvs., fie ca sunt excursii de o zi, deplasari la concursuri scolare, competitii sportive, schimburi de experienta intre scoli puteti apela la serviciile de inchiriere autocare. Autocarele noastre sunt complet echipate pentru ca profesorii si copiii sa se bucure de o experienta de calatorie interactiva, confortabila si sigura.

  Inchirierea unui autocar pentru transferuri catre aeroport

  Vi se pare greu sa asigurati drumul spre aeroport pentru grupurile mari de persoane? Optati pentru inchirierea unui autocar cu sofer astfel incat sa beneficiati de capacitate mare pentru preluare a tuturor persoanelor din grup si a bagajelor, de organizare fara intarzieri in program, de transfer eficient si la costuri convenabile. Pentru transferuri aeroport cu autocar, in tara sau in strainatate, nu ezitati sa ne contactati!

  Ce spun clientii nostrii despre noi?

  O zi specială cu prietenii

  iulie 10, 2023

  Am organizat o excursie cu prietenii si familia la Budapesta, cu un autocar închiriat. A fost distracție și aventură la tot pasul. Recomand serviciul de inchiriere!

  Andrei P.

  O conferință de succes

  mai 12, 2023

  Închirierea unui autocar pentru participarea noastră la o conferință în Budapesta ne-a oferit flexibilitate și confort în timpul deplasării.

  Cristian P.

  Transfer fără stres

  februarie 20, 2023

  Am apelat la închirierea unui autocar pentru transferul nostru la aeroportul din Viena. A fost o soluție convenabilă și eficientă. Recomand serviciul!

  Maria D.

  Intebari frecvente despre serviciul de inchiriere autocare Brasov

  Cat costa inchirierea unui autocar in Brasov?

  Pretul inchirierii unui autocar in Brasov depinde de tipul autocarului ales, numarul de locuri si distanta parcursa. Luati legatura cu noi pentru o oferta de pret personalizata! ☏ 0754-249-650

  Care este perioada minima pe care se poate inchiria un autocar?

  Nu exista o perioada minima de inchiriere a unui autocar. Fie ca este vorba de doar cateva ore sau cateva zile, va stam la dispozitie!

  Autocarele se inchiriaza cu sofer sau fara sofer?

  Autocarele in Brasov se inchiriaza intotdeauna cu sofer / soferi profesionisti cu zeci de ani de experienta in transportul national si international de persoane.

  Rezervări 0754 249 650