Inchiriere Autocare Bucuresti

Un serviciu local si flexibil de inchiriere a autocarelor cu sofer in Bucuresti

0754 249 650

Inchiriere Autocare Bucuresti

Inchiriere Autocare Bucuresti ▷ Cea mai potrivita varianta pentru a asigura transportul grupurilor mai mari de persoane in Bucuresti sau cu sosire/plecare din capitala este inchirierea unui autocar. Contactati-ne!

Inchiriere Autocare BucurestiDe ce este recomandata inchirierea unui autocar cu sofer pentru calatoriile de grup in Bucuresti?

▷ Exista loc suficient pentru toti calatorii si pentru bagajele acestora;
▷ Calatoria se desfasoara in conditii excelente deoarece autocarele sunt complet echipate;
▷ Siguranta calatorilor este prioritara;
▷ Inchirierea unui autocar este o solutie de transport compatibila pentru orice grup numeros (familii, elevi, studenti, angajati);
▷ Itinerariul se poate stabili de comun acord;

Costul per transport grup este mai convenabil comparativ cel al transportului pe cont propriu, pentru fiecare persoana din grup. Luati legatura cu noi in cazul in care doriti sa inchiriati un autocar in Bucuresti!

Inchiriere Autocare Bucuresti

Indiferent daca faceti parte dintr-un grup mai mic sau mai mare, puteti alege varianta de inchiriere autocar ideala, optand pentru un autocar de inchiriat cu 30, 35, 40, 45, 50, 55 sau 60 de locuri.

⇩ Rezervare online ⇩

  Cod de securitate captcha


  Contactati-ne pentru a va ajuta sa identificati cea mai buna solutie de transport!

  Cand puteti apela la serviciul de inchirieri autocare Bucuresti?

  Este mult mai accesibil financiar, mai eficient si mai eco-friendly sa inlocuiti transportul cu mai multe masini optand, in schimb, pentru inchirierea unui autocar in cazul grupurilor de persoane.

  Puteti inchiria un autocar cu sofer pentru oricare dintre situatiile de mai jos, avantajele acestei solutii alternative fiind multiple.

  Transportul mai multor persoane in cadrul evenimentelor speciale cu autocar inchiriat

  In organizarea unui eveniment special, transportul invitatilor poate fi un stres in plus, mai ales atunci cand locatia aleasa nu este accesbila tuturor. Pentru a va asigura ca persoanele participante la eveniment se bucura de aceleasi conditii de deplasare, ca nu sunt nevoite sa conduca ori sa anuleze prezenta din cauza deplasarii, optati pentru inchirierea unui autocar cu sofer pentru evenimente speciale precum petreceri private, casatorii, aniversari si altele.

  Inchiriere autocar pentru excursii si concedii cu toata familia sau cu grupul de prieteni

  Concediile pot fi planificate cu intreaga familie sau cu grupul de prieteni chiar daca formati un grup numeros din care fac parte adulti si copii atunci cand agreati inchirierea unui autocar pentru deplasari interne sau internationale.

  Avantajele inchirierii unui autocar pentru a pleca in concediu cu grup organizat este simpla, mai economica si mai comoda mai ales pentru pentru persoanele care in mod obisnuit ar fi trebuit sa conduca. Va ajutam sa gasiti cea mai buna optiune de inchiriere autocar in functie de numarul de persoane.

  Autocar de inchiriat pentru transportul angajatilor

  Pentru asigura angajatilor transportul catre si de la locul de munca, inchirierea unui autocar este o alternativa excelenta. Conditiile de transport sunt adecvate pentru grupuri mai numeroase, un astfel de beneficiu fiind foarte important pentru angajati.

  Excursii scolare si tabere cu autocar inchiriat

  Desi este destul de dificil sa puneti la punct toate detaliile unei excursii scolare sau tabere cu elevi si profesori, organizarea devine mai simpla atunci cand gasiti varianta potrivita pentru inchirierea unui autocar adecvat nevoilor grupului.

  Inchiriere autocare pentru transferurile spre si de la aeroport

  Transferurile spre si de la aeroport pot fi facute cu autocare inchiriate, mai ales in cazul grupurilor mai mari de persoane. Astfel, va asigurati sa exista suficient spatiu pentru grupuri extinse si pentru bagaje. Pentru a stabili detaliile de transfer pentru aeroporturile din Bucuresti, contactati-ne cat mai curand!

  Ce spun clientii nostrii despre noi?

  Vacanța perfectă în munți!

  iulie 12, 2023

  Am petrecut câteva zile minunate în Parcul Național Retezat, iar închirierea autocarului a fost cea mai bună decizie. Cu toții am călătorit confortabil și am avut o experiență de neuitat în natură.

  Adriana P.

  Un weekend la munte

  iulie 2, 2023

  Am petrecut două zile la stațiunea Poiana Brașov și a fost o experiență minunată. Cazarea a fost excelentă, iar drumul dus-intors cu autocarul a fost fără probleme.

  Romina P.

  Vizită reușită la Sibiu!

  iunie 5, 2023

  Cu ajutorul închirierii unui autocar, vizita noastră la Sibiu a fost o reușită totală. A fost ușor să ne deplasăm în oraș și să explorăm atracțiile locale.

  Milena S.

  Intebari frecvente despre serviciul de inchiriere autocare Bucuresti

  Cat costa inchirierea unui autocar in Bucuresti?

  Pretul inchirierii unui autocar in Bucuresti depinde de tipul autocarului ales, numarul de locuri si distanta parcursa. Luati legatura cu noi pentru o oferta de pret personalizata! ☏ 0754-249-650

  Care este perioada minima pe care se poate inchiria un autocar?

  Nu exista o perioada minima de inchiriere a unui autocar. Fie ca este vorba de doar cateva ore sau cateva zile, va stam la dispozitie!

  Autocarele se inchiriaza cu sofer sau fara sofer?

  Autocarele in Bucuresti se inchiriaza intotdeauna cu sofer / soferi profesionisti cu zeci de ani de experienta in transportul national si international de persoane.

  Rezervări 0754 249 650