Inchiriere Autocare Cluj Napoca

Un serviciu local si flexibil de inchiriere a autocarelor cu sofer in Cluj Napoca

0754 249 650

Inchiriere Autocare Cluj Napoca

Inchiriere Autocare Cluj Napoca ▷ Inchirierea unui autocar este solutia ideala pentru transportul grupurilor de persoane.

Inchiriere Autocare Cluj Napoca - Inchiriere Autocare cu Sofer Cluj NapocaIata ce avantaje va ofera serviciile de inchiriere autocare cu sofer in Cluj-Napoca:

▷ Calatorii sigure si comode;
▷ Autocare echipate complet, avand dotari ultramoderne si spatiu suficient pentru pasageri si bagaje;
▷ Autocare ce corespund din punct de vedere tehnic pentru transportul in siguranta al persoanelor;
▷ Soferi profesionisti cu o conduita exemplara;
▷ Flexibilitate in stabilirea itinerariului;
▷ Solutie economica si eco-friendly pentru calatoria grupurilor numeroase.

Tinand cont de toate aceste beneficii oferite de serviciile de inchiriere autocare cu sofer, ne puteti contacta cat mai curand pentru a discuta despre inchirierea unui autocar in Cluj-Napoca.

Inchiriere Autocare Cluj Napoca

Inchiriaza un autocar cu sofer in Cluj-Napoca. Va oferim variantele potrivite pentru grupul Dvs, oferindu-va posibilitatea de a alege autocare de inchiriat pentru 30, 35, 40, 45, 50, 55 sau 60 de persoane.

⇩ Rezervare online ⇩

  Cod de securitate captcha


  Cand puteti apela la serviciul de inchirieri autocare Cluj-Napoca?

  Inchirierea unui autocar este o alternativa simpla si economica pentru utilizarea mai multor masini individual atunci cand vorbim despre un grup mare de persoane. Folositi serviciile de inchiriere autocare cu sofer pentru deplasari interne si internationale, aceasta varianta de transport fiind recomandata pentru situatii precum:

  Inchiriere autocar pentru evenimente speciale private

  Inchirierea unui autocar pentru a asigura transportul invitatilor spre locatia unui eveniment este o alternativa inteligenta pentru orice organizator. Astfel, evitati ca persoanele care se alatura acestor ocazii speciale sa se urce la volan, sa piarda timp in trafic. Autocarul inchiriat se potriveste pentru evenimnete speciale private precum nunti, botezuri, aniversari, petreceri.

  Inchiriere autocar pentru vacante cu grupul de prieteni si familia extinsa

  Va putem pune la dispozitie autocare cu sofer pentru a pleca in excursii sau concedii impreuna cu apropiatii, intr-un grup organizat, astfel incat sa beneficiati de costuri per persoana mai avantajoase, de parcurgerea drumului in mod relaxat, fara preocuparea condusului pana la destinatia vizata. Contactati-ne pentru a gasi varianta de inchiriere autocar potrivita grupului Dvs.

  Inchiriere autocar pentru angajati

   Transportul angajatilor, fie ca este nevoie de deplasari organizate la/de la serviciu sau de transport intre anumite puncte de lucru, poate fi facut intr-un mod sigur, bine organizat, comod prin inchirierea unui autocar cu sofer.

  Inchirierea autocarelor este adecvata si pentru deplasarile in scop de business, seminarii, conferinte, team-building-uri adresate unui numar mai mare de angajati.

  Inchiriere autocar pentru excursiile turistice si culturale ale institutiilor scolare

  In organizarea unor deplasari in cadrul institutiilor scolare este recomandat sa folositi mijloace de transport adecvate pentru grupurile numeroase.

  Optati pentru inchirierea unui autocar cu sofer deoarece autocarele noastre sunt complet echipate, avand inclusiv sisteme audio-video pentru a face calatoria mai interactiva si mai interesanta pentru copii.

  Inchiriere autocar pentru tranferuri rapide spre aeroport

  In cazul grupurilor mai mari, inchirierea unui autocar este o solutie potrivita pentru a transfera la aeroport toti membrii grupului si bagajele acestora, in ordine si siguranta. Va putem pune la dispozitie autocare pentru transfer catre aeroporturile din zona, in tara sau in strainatate.

  Contactati-ne pentru a pune la punct toate detaliile necesare!

  Ce spun clientii nostrii despre noi?

  Deplasare Bucuresti

  august 15, 2023

  Cu ajutorul închirierii autocarului pentru deplasarea la o conferință, am avut parte de confort și eficiență în fiecare etapă a călătoriei.

  Traian R.

  Vacanta la Viena

  iunie 13, 2023

  Am închiriat autocarul pentru vacanța noastra la Viena, ne-am simțit ca niște localnici și am explorat orașul în voie. Recomand serviciile lor!

  Miruna V.

  Vizita la Hunedoara

  mai 12, 2022

  Închirierea autocarului pentru vizita noastră la Castelul Corvinilor a fost cea mai bună decizie. A fost o călătorie în timp captivantă. Recomand serviciile lor.

  Vlad V.

  Intebari frecvente despre serviciul de inchiriere autocare Cluj Napoca

  Cat costa inchirierea unui autocar in Cluj Napoca?

  Pretul inchirierii unui autocar in Cluj Napoca depinde de tipul autocarului ales, numarul de locuri si distanta parcursa. Luati legatura cu noi pentru o oferta de pret personalizata! ☏ 0754-249-650

  Care este perioada minima pe care se poate inchiria un autocar?

  Nu exista o perioada minima de inchiriere a unui autocar. Fie ca este vorba de doar cateva ore sau cateva zile, va stam la dispozitie!

  Autocarele se inchiriaza cu sofer sau fara sofer?

  Autocarele in Cluj Napoca se inchiriaza intotdeauna cu sofer / soferi profesionisti cu zeci de ani de experienta in transportul national si international de persoane.

  Rezervări 0754 249 650