Inchiriere Autocare Iasi

Un serviciu local si flexibil de inchiriere a autocarelor cu sofer in Iasi

0754 249 650

Inchiriere Autocare Iasi

Inchiriere Autocare Iasi - Pret Inchiriere Autocar IasiPentru planificarea unei calatorii de grup, cea mai buna varianta este inchirierea unui autocar. Decoperiti ce avantaje aveti la inchirierea un autocar cu sofer in Iasi:

▷ Aveti o calatorie confortabila – autocarele sunt spatioase si bine intretinute;
▷ Va bucurati de facilitati de top – autocarele sunt complet dotate pentru calatorii lungi;
▷ Calatoriti in siguranta – autocarele sunt constant verificate si sunt conduse de soferi profesionisti;
▷ Beneficiati de cel mai potrivit mijloc de transport pentru grupuri;
▷ Gasiti flexibilitate in stabilirea itinerariului si a pauzelor necesare;
▷ Colaborati cu profesionisti – echipa de soferi cu experienta in transportul de persoane.

Cautarea unui Autocar de inchiriat in Iasi poate lua sfarsit. Ne puteți contacta chiar acum pentru detalii!

INCHIRIERE AUTOCARE IASI

Acum este simplu sa inchiriati un autocar in Iasi. La noi gasiti cea mai potrivita varianta de mijloc de transport persoane pentru grupul Dvs. Va putem oferi spre inchiriere autocare cu 30, 35, 40, 45, 50, 55 sau 60 de locuri.

⇩ Rezervare online ⇩

  Cod de securitate captcha


  CAND PUTETI APELA LA SERVICIUL DE INCHIRIERI AUTOCARE IASI?

  Inchirierea unui autocar este cea mai buna optiune a tranporta eficient un grup de persoane. Prin contractare serviciilor profesioniste de inchiriere autocare gasiti oferte convenabile, totodata lasati responsabilitatea condusului in mainile unui sofer cu experienta in deplasari nationale si interationale.

  Serviciile de inchiriere autocare se potrivesc foarte bine pentru urmatoarele situatii:

  Transport cu autocar inchiriat in cadrul evenimentelor speciale private, corporate

  Pentru evenimentele cu mai multe persoane (petrecere privata, casatorie, botez) si deplasarile catre diverse locatii (concert, activitate sportiva, pelerinaj) oferiti invitatilor cea mai comoda varianta de a calatori. Inchiriati un autocar cu sofer. Astfel, toti invitatii se pot bucura de momente frumoase, fara sa se streseze in trafic ori la volan.

  Concedii in familia sau in grupul de prieteni cu autocar inchiriat

  Pentru momente memorabile impreuna cu familia extinsa sau grupul de prieteni, precum concedii sau vacante, inchiriati un autocar astfel incat sa va asigurati ca aveti costuri convenabile pentru transport si ca niciun membru al grupului nu trebuie sa isi petreaca timpul de relaxare conducand. Exista o multime de optiuni pentru a gasi varianta de inchiriere autocar adecvata exigentelor grupului.

  Transportul angajatilor la serviciu cu autocar inchiriat

  Oferiti agajatilor transport inclus cu ajutorul unui autocar inchiriat, un beneficiu care conteaza extrem de mult intr-o perioada ca aceasta, in care eficientizarea costurilor de transport si gasirea unor solutii convenabile pentru a scapa de timpul petrecut in trafic sunt la mare cautare.

  Inchiriere autocar pentru excursii organizate in unitati scolare

  Puneti mai simplu si mai rapid la punct detaliile excursiilor pe care le organizati. Pentru calatorii dedicate elevilor, studentilor si profesorilor, oferim conditii excelente in autocarele noastre dotate cu locuri spatioase, aer conditionat si sistem audio-video, perfecte pentru experiente de neuitat precum taberele sau excursiile scolare. Rezervati din timp autocarul potrivit pentru excusiile din acest an scolar.

  Transferuri la/de la aeroport cu autocar inchiriat

  Rezolvati usor problema transferurilor la si de la aeroport atunci cand faceti parte din grupuri mai numeroase prin inchirierea unui autocar cu sofer. Avem posibilitatea de a organiza deplasari catre toate aeroporturile din zona, intern sau international in conditiile excelente pentru grupul Dvs.

  Contactati-ne pentru detalii!

  CE SPUN CLIENTII NOSTRII DESPRE NOI?

  O zi magică în natură!

  iulie 12, 2023

  Excursia noastră la Parcul Național Retezat a fost absolut fantastică. Autocarul a fost confortabil, iar peisajele montane au fost uimitoare. Cu siguranță vom reveni!

  Alexandra G.

  O experiență deosebită!

  aprilie 12, 2023

  Excursia noastră la Muzeul Național de Artă din București a fost cu adevărat inspiratoare. Ghidul a fost fenomenal, iar colecțiile de artă au fost remarcabile.

  Comina H.

  Un weekend reușit!

  mai 5, 2022

  Am vizitat Sibiu și am fost impresionați de frumusețea orașului. Transportul și cazarea au fost excelente. Cu siguranță vom reveni în viitor!

  Catalin M.

  Intebari frecvente despre serviciul de inchiriere autocare Iasi

  Cat costa inchirierea unui autocar in Iasi?

  Tarifele pentru inchirierea unui autocar in Iasi sunt determinate de tipul autocarului selectat, numarul de locuri si distanta calatorita. Va rugam sa ne sunati la numarul de telefon ☏ 0754-249-650 pentru a obtine o oferta de pret personalizata!

  Care este perioada minima pe care se poate inchiria un autocar?

  Inchirierea unui autocar nu are o perioada minima. Fie ca aveti nevoie de el pentru cateva ore sau pentru cateva zile, autocarele noastre sunt la dispozitia dumneavoastra!

  Autocarele se inchiriaza cu sofer sau fara sofer?

  Inchirierea autocarelor noastre include intotdeauna un sofer profesionist. Avem in echipa soferi cu zeci de ani de experienta in transportul national si international de persoane. Calatoria dumneavoastra va fi sigura si confortabila.

  Rezervări 0754 249 650