Inchiriere Autocare Lugoj

Un serviciu local si flexibil de inchiriere a autocarelor cu sofer in Lugoj

0754 249 650

Inchiriere Autocare Lugoj

Inchiriere Autocare Lugoj - Pret Inchiriere Autocar LugojDoriti sa inchiriati un Autocar in Lugoj? Aflati care sunt avantajele serviciilor de inchiriere autocare cu sofer:

▷ Autocarele sunt spatioase si confortabile;
▷ Autocarele au facilitati excelente;
▷ Autocarele sunt sigure;
▷ Autocarele sunt ideale pentru grupuri;
▷ Calatoria cu un autocar ofera flexibilitate;
▷ Autocarele sunt conduse de soferi profesionisti.

Sunteti interesat(a) de inchirierea unui Autocar in Lugoj? Luati legatura cu noi! Contactati-ne!

Inchiriere autocare Lugoj

Inchiriere Autocare Lugoj ▷ Sunteti interesati de inchirierea unui autocar in Lugoj? Va putem oferi acest serviciu. Fie ca este vorba despre un autocar cu 30, 35, 40, 45, 50, 55 sau 60 de locuri va putem ajuta.

⇩ Rezervare online ⇩

  Cod de securitate captcha


  Cand puteti apela la serviciul de inchirieri autocare Lugoj?

  Sunteti un grup numeros de persoane si doriti eficientizarea costului de transport? Doriti sa va concentrati pe orice altceva in afara de condus? Aveti de realizat o deplasare nationala sau internationala? Inchirierea unui autocar va poate scuti de o multime de griji si neplaceri! Iata mai jos cateva exemple:

  Inchiriere autocar pentru evenimente speciale

  Oferim servicii complete in inchirierea de autocare pentru evenimente speciale. Fie ca sunt petreceri private, deplasari la concerte, evenimente sportive, casatorii, pelerinaje, aniversari, zile de nastere etc. contactati-ne!

  Renuntand la conducerea individuala, aveti posibilitatea sa va relaxati impreuna cu grupul dumenavoastra sau sa va ocupati de activitati care chiar conteaza in timpul unor astfel de calatorii.

  Inchiriere autocar pentru concedii impreuna cu familia sau prietenii

  Doriti sa calatoriti impreuna cu familia sau prietenii intr-un concediu sau o vacanta si sunteti un grup numeros? Doriti sa scapati de grija condusului si sa eficientizati costul transportului?

  Inchirierea unui autocar pentru acest tip de deplasari este ideala. Contactati-ne, oferiti-ne toate detaliile iar noi vom gasi solutia perfecta pentru dumneavostra si grupul dumneavoastra.

  Inchiriere autocar pentru transport persoane catre locul de munca

  Intelegem ca timpul si comoditatea sunt aspecte esentiale in viata de zi cu zi, iar acest serviciu vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra si a angajatilor / colaboratorilor dumneavoastra

  Prin intermediul serviciului de inchiriere autocare, oferim o alternativa convenabila si eficienta la utilizarea propriilor autovehicule sau la deplasarea cu mijloacele de transport in comun.

  Inchiriere autocar pentru transport copii in excursii si activitati extra-scolare

  Autocarele noastre sunt dotate cu facilitati moderne pentru a asigura o calatorie placuta si confortabila. Dispun de locuri spatioase, aer conditionat si sistem audio-video pentru a va face calatoria placuta si relaxanta.

  Pentru a contracta serviciul nostru de inchiriere autocar pentru transport copii in excursii si activitati extra-scolare, va rugam sa ne contactati pentru detalii suplimentare si rezervari.

  Inchiriere autocar pentru transferuri la si de la aeroport.

  Avem o vasta experienta in furnizarea de servicii de transport si transfer de la si catre aeroporturile din regiune. Sunteti o companie  sau un grup care doreste sa calatoreasca impreuna eficient si convenabil? Va putem ajuta!

  Fie ca este vorba despre Aeroportul din Timisoara, Arad, Oradea, Alba iulia, Cluj Napoca (sau oricare alt aeroport din Romania), Belgrad, Debrecen, Budapesta, Viena etc. contactati-ne!

  Ce spun clientii nostrii despre noi?

  Super experienta!!!

  mai 7, 2023

  Aveam nevoie sa realizam o activitate extrascolara si sa calatorim cu 2 clase de elevi din Lugoj la Pestera Ursilor! Transportul a decurs foarte ok!

  Cosmina P.

  Calatorie fara griji...

  martie 14, 2023

  Am inchiriat un autocar in Lugoj deoarece eram un grup mare si doream sa ajungem la aeroportul din Timisoara. Am ajuns toti la timp, totul a fost perfect.

  Maria I.

  Transport eficient

  februarie 20, 2023

  Am inchiriat un autocar in Lugoj prin intermediul lor pentru a transporta invitatii de la hotel la locatia unde avea loc nunta. Recomand!

  George S.

  Intebari frecvente despre serviciul de inchiriere autocare Lugoj

  Cat costa inchirierea unui autocar in Lugoj?

  Pretul inchirierii unui autocar in Lugoj depinde de tipul autocarului ales, numarul de locuri si distanta parcursa. Contactati-ne pentru a primi o oferta de pret personalizata! ☏ 0754-249-650

  Care este perioada minima pe care se poate inchiria un autocar?

  Nu exista o perioada minima de inchiriere a unui autocar. Fie ca este vorba de cateva ore sau catea zile, autocarele noastre va stau la dispozitie!

  Autocarele se inchiriaza cu sofer sau fara sofer?

  Autocarele se inchiriaza intotdeauna cu sofer. Soferii nostri sunt profesionisti si au zeci de ani de experienta in transportul national si international de persoane.

  Rezervări 0754 249 650