Inchiriere Autocare Oradea

Un serviciu local si flexibil de inchiriere a autocarelor cu sofer in Oradea

0754 249 650

Inchiriere Autocare Oradea

Inchiriere Autocare Oradea ▷ Planificati o deplasare cu mai multe persoane si aveti nevoie de o solutie potrivita pentru asigurarea transportului? Luati in considerare serviciile de inchiriere autocare in Oradea, o optiune convenabila care vine cu multiple avantaje:

Inchiriere Autocare Oradea▷ Confort si spatiul generos pentru o calatorie in conditii excelente;
▷ Dotari moderne complete pentru o atmosfera agreabila pe tot parcursul deplasarii;
▷ Siguranta – autocarele indeplinesc cele mai inalte standarde din punct de vedere tehnic;
▷ Cea mai potrivita optiune pentru grupuri numeroase;
▷ Coordonare excelenta a grupurilor si ocazie de socializare;
▷ Profesionalism in alegerea celei mai adecvate variante de inchiriere autocar, plus soferi cu experienta.

Va putem pune la dispozitie autocare cu soferi profesionisti in Oradea pentru calatoriile Dvs. Tot ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de o oferta de pret personalizata este sa ne contactati!

Inchiriere Autocare Oradea

Oricand aveti nevoie de inchirierea unui autocar in Oradea, va oferim servicii complete pentru orice tip de autocar cu 30, 35, 40, 45, 50, 55 sau 60 de locuri.

⇩ Rezervare online ⇩

  Cod de securitate captcha


  Cand puteti apela la serviciul de inchirieri autocare Oradea?

  Organizati deplaserea pentru un grup numeros de persoane? Inchirierea unui autocar cu sofer va poate scuti de multe griji fiind o solutie mai economica, mai convenabila si mai eco-friendly decat utilizarea mai multor masini individuale in acelasi timp. Iata cateva din situatiile in care ar trebui sa luati in considerare inchirierea unui autocar:

  Inchiriere autocar pentru ocazii speciale

  Deplasarile din cadrul evenimnetelor cu mai multi invitati – petreceri private, casatorii, pelerinaje, zile de nastere, concerte pot fi mai bine organizate atunci cand inchiriati un autocar pentru a ajunge in locatia stabilita.

  Pentru fiecare invitat in parte, dar si pentru Dvs. faptul ca nu trebuie sa conduceti va fi o motivatie in plus pentru a va bucura alaturi de grupul din care faceti parte.

  Inchiriere autocar pentru vacante cu grupul de prieteni sau familia extinsa

  Daca nu v-ati mai facut de mult planuri de vacanta alaturi de cei apropiati, familie si prieteni, fiindca deplasarea pare greu de realizat, e bine de stiut ca inchirierea unui autocar cu sofer este ideala si pentru astfel de calatorii. Contactati-ne pentru a va pune la dispozitie toate detaliile si incepeti organizarea unei binemeritate excursii cu toti cei dragi.

  Inchiriere autocar pentru transport pentru angajati

  Deoarece stim cat de mult conteaza asigurarea transportului angajatilor la si de la locul de munca, va punem la dispozitie serviciul de inchiriere autocare ce poate fi folosit si in aceasta situatie.

  Inchiriere autocar pentru excursii si tabere scolare si studentesti

  Avem in flota noastra autocare modern echipate, potrivite pentru transportul confortabil al elevilor/studentilor pentru diferite activitati scolare si extra-scolare. Pentru a inchiria un autocar cu sofer in vederea organizarii unei excursii sau tabere, contactati-ne pentru detalii!

  Inchiriere autocar pentru a asigura drumul catre sau de la aeroport

  Grupurile mai mari pot ajunge la aeroport cu autocare inchiriate cu sofer. Garantam respectarea cu strictete a itinerariului stabilit si a orarului de imbarcare atat pentru aeroporturi interne din zona Oradea, Timisoara, Arad, Alba Iulia, Cluj Napoca si altele, cat si pentru oricare aeroport apropiat de granitele tarii, precum Belgrad, Budapesta, Viena. Contactati-ne pentru detalii!

  Ce spun clientii nostrii despre noi?

  De la Oradea la Bran!

  Rated 5,0 out of 5
  septembrie 15, 2023

  Închirierea autocarului pentru vizita noastră la Castelul Bran ne-a oferit o adevărată călătorie în timp. Calatoria s-a desfasurat rapid si confortabil!

  Ciprian I.

  Din Oradea la Viena!

  Rated 5,0 out of 5
  decembrie 21, 2022

  Cu ajutorul închirierii autocarului, am vizitat câteva dintre cele mai frumoase orașe europene. Totul a fost organizat perfect, iar șoferul a fost de încredere.

  Cosmin A.

  Excursie cu autocarul!

  Rated 5,0 out of 5
  octombrie 26, 2022

  Cu ajutorul autocarului închiriat, am avut parte de o zi plină de aventuri la Cetatea Rupea. Ne-am bucurat de fiecare moment și de confortul oferit.

  Maria C.

  Intebari frecvente despre serviciul de inchiriere autocare Oradea

  Cat costa inchirierea unui autocar in Oradea?

  Pretul inchirierii unui autocar in Oradea depinde de tipul autocarului ales, numarul de locuri si distanta parcursa. Luati legatura cu noi pentru o oferta de pret personalizata! ☏ 0754-249-650

  Care este perioada minima pe care se poate inchiria un autocar?

  Nu exista o perioada minima de inchiriere a unui autocar. Fie ca este vorba de doar cateva ore sau cateva zile, va stam la dispozitie!

  Autocarele se inchiriaza cu sofer sau fara sofer?

  Autocarele in Oradea se inchiriaza intotdeauna cu sofer / soferi profesionisti cu zeci de ani de experienta in transportul national si international de persoane.

  Rezervări 0754 249 650