Inchiriere Autocare Resita

Un serviciu local si flexibil de inchiriere a autocarelor cu sofer in Resita

0754 249 650

cost inchiriere autocarinchirieri de autocareinchiriere autocar 35 locuri resita pretInchiriere Autocare Resita

Inchiriere Autocare Resita ▷ Cea mai convenabila solutie de transport in Resita pentru grupuri mari de persoane ramane inchirierea unui autocar. Contactati-ne in cazul in care doriti inchirierea unui autocar su sofer in Resita!

Inchiriere Autocare Resita - Pret Inchiriere Autocar ResitaIata principalele beneficii pe care le aduc serviciile de inchiriere autocar cu sofer:

▷ Spatiu generos pentru pasageri si bagajele acestora;
▷ Dotari de ultima generatie – calatorii confortabile;
▷ Siguranta garantata de verificarea reponabila a mijloacelor de transport inainte de drum;
▷ Imparaseste experiente comune / calatorii memorabile;
▷ Deschidere si flexibilitate pentru stabilirea traseului;

Colaborare profesionista inca de la stabilirea detaliilor de inchirire plus soferi cu experienta.

INCHIRIERE AUTOCARE RESITA

Aveti toate motivele sa inchiriati un autocar in Resita. Contactati-ne pentru a gasi cea mai potrivita oferta, dar si cel mai adecvat mijloc de transport pentru grupul de persoane, alegand din autocare de inchiriat cu 30, 35, 40, 45, 50, 55 sau 60 de locuri.

⇩ Rezervare online ⇩

  Cod de securitate captcha


  CAND PUTETI APELA LA SERVICIUL DE INCHIRIERI AUTOCARE RESITA?

  Exista o multime de situatii in care inchirierea unui autocar cu sofer este o alternativa mult mai buna decat deplasarea pe cont propriu cu mai multe masini persoanale sau alte variante de transport costisitoare. Daca va aflati intr-una dintre situatiile de mai jos, apelati la noi pentru a gasi oferta perfecta pentru inchiriere autocar pentru grupul din care faceți parte:

  Cautati autocar de inchiriat pentru un eveniment special?

  Transportul invitatilor in cadrul evenimnetelor, fie ca sunt private  – aniversari, casatorii, petreceri, fie ca sunt corporate  – tembuldinguri, sedinte de lucru se poate comod pentru fiecare persoana din grup prin inchirierea unui autocar cu sofer care sa se ocupe de transportul intre aumite locatii stabilite.

  Dipunem de autocare de inchiriat pentru evenimente, o varianta de transport mult mai sigura, mai responsabila si mai lipsita de stres pentru orice invitat.

  V-ar ajuta sa inchiriati un autocar pentru a pleca in concediu cu toata familia?

  Inchirierea unui autocar pentru deplasari cu familia extinsa sau cu grupul de prieteni nu este deloc o idee prea indrazneata, ci dimpotriva, o varianta de luat in considerare atunci cand doriti costuri mai mici de transport fara a va face griji pentru spatiul dedicat pasagerilor si bagajelor, relaxare pana la destinatie, o experienta memorabila si amintiri comune pe parcursul drumului. Contactati-ne pentru a verifica optiunile care se potrivesc grupului Dvs.

  Aveti nevoie de un autocar de inchiriat pentru a asigura deplasarea angajatilor la locul de munca?

  Accesul la un mijloc de transport pe care angajatii sa il foloseasca pentru a ajunge mai uosr la serviciu este un excelent beneficiu de fidelizare.  Contribuiti astfel si la o mai buna coeziune si interactiune a echipei care petrece timp impreuna pe drumul spre/dinspre locul de munca.

  Gasiti greu un autocar de inchiriat pentru excursiile dedicate profesorilor, studentilor, copiilor?

  Solutionati acum mai simplu aceasta etapa din organizarea deplasarilor scolare, apeland la noi.

  Va punem la dispozitie autocare complet dotate pentru excursii realizate in siguranta si conditii foarte bune pentru calatorii pe orice distanta, autocarele noastre pentru inchiriat fiind dotate cu locuri spatioase, aer conditionat si sistem audio-video.

  Este dificil sa organizati transferurile de la/catre aeroport pentru grupurile mai mari?

  Inchiriere unui autocar cu sofer este potrivita si pentru a face transferuri la si de la aeroport. Avem disponibilitate pentru a face legatura cu toate aeroporturile din zona in conditii excelente de deplasare. Pentru a stabili detaliile, contactati-ne cat mai curand!

  CE SPUN CLIENTII NOSTRII DESPRE NOI?

  O excursie de neuitat!

  Rated 5,0 out of 5
  august 15, 2023

  Transportul a fost impecabil, cu un autocar confortabil și un șofer extrem de atent. A fost o zi minunată pe care nu o voi uita niciodată!

  George S.

  Călătorie cu prietenii!

  Rated 5,0 out of 5
  iulie 8, 2022

  Am petrecut un weekend fain în Sibiu cu prietenii mei. Calatoria cu autocarul din Resita la Sibiu a fost placuta. Recomand cu drag serviciul lor de inchiriere!

  Alexandru P.

  O incursiune în trecut!

  Rated 5,0 out of 5
  mai 20, 2022

  Am explorat un castel medieval și am simțit că am călătorit înapoi în timp (Castelul Corvinilor). Un loc perfect pentru iubitorii de istorie!

  Maria P.

  Intebari frecvente despre serviciul de inchiriere autocare Resita

  Cat costa inchirierea unui autocar in Resita?

  Pretul inchirierii unui autocar in Resita depinde de tipul autocarului ales, numarul de locuri si distanta parcursa. Contactati-ne pentru a primi o oferta de pret personalizata in Resita! ☏ 0754-249-650

  Care este perioada minima pe care se poate inchiria un autocar in Resita?

  Nu exista o perioada minima de inchiriere a unui autocar in Resita. Fie ca este vorba de cateva ore sau catea zile, autocarele noastre va stau la dispozitie!

  Autocarele se inchiriaza cu sofer sau fara sofer?

  Serviciul nostru de inchiriere autocare in Resita se realizeaza intotdeauna cu sofer. Soferii nostri sunt profesionisti si au foarte multi ani de experienta in transportul national si international de persoane.

  Rezervări 0754 249 650