Inchiriere Autocare Sibiu

Un serviciu local si flexibil de inchiriere a autocarelor cu sofer in Sibiu

0754 249 650

Inchiriere Autocare Sibiu

Inchiriere Autocare Sibiu ▷ Cautati servicii complete de inchiriere autocare cu sofer in Sibiu pentru a asigura transportul grupurilor mari de persoane? Va oferim posibilitatea de a inchiria autocare care ofera urmatoarele avantaje:

Inchiriere Autocare Sibiu - Inchiriere Autocare cu Sofer Sibiu▷ Calatorii comode si relaxante;
▷ Spatiu suficient pentru calatori, dar si capacitate mare de stocare a bagajelor Dvs.;
▷ Costuri avantajoase comparativ cu variantele in care fiecare membru al grupului ar folosi o varianta de transport pe cont propriu;
▷ Siguranta garantata de starea excelenta de functionare a autocarelor si de profesionalismul soferilor alocati;
▷ Itinerariu flexibil;
▷ Eco-friendly, solutie de transport ideala pentru grupurile mari de persoane.

Va puteti bucura de toate aceste avantaje atunci cand inchiriati un autocar in Sibiu, asa ca nu mai stati pe ganduri, contactati-ne curand pentru mai multe detalii!

Inchiriere Autocare Sibiu

Ne dorim sa raspundem cat mai eficient tuturor solicitarilor pentru inchiriere autocar asa ca dispunem de autocare cu 30, 35, 40, 45, 50, 55 sau 60 de locuri, fiecare fiind complet echipat pentru calatorii relaxante. Va asteptam sa va prezentam toate optiunile!

⇩ Rezervare online ⇩

  Cod de securitate captcha


  Cand puteti apela la serviciul de inchirieri autocare Sibiu?

  Deoarece pot fi folosite in situatii diverse atunci cand aveti nevoie de transport pentru grupuri mai numeroase, inchirierea unui autocar este o solutie pe care nu ar trebui sa o scapati din vedere. Iata cateva dintre imprejurarile perfecte pentru folosirea serviciilor de inchiriere autocar cu sofer!

  Servicii de inchiriere autocar pentru casatorii, aniversari sau alte petreceri private

  In organizarea petrecerilor private, mai ales in cazul ocaziilor speciale precum nunta, botez, majorat, aniversare, asigurarea transportului pentru invitati poate fi rezolvata prin inchirierea unui autocar cu sofer. Autocarul poate prelua invitatii din diferite puncte si ii poate transporta in siguranta pana la locatia evenimentului.

  Servicii de inchiriere autocar pentru excursii, vacante cu familia si prietenii

  De cate ori nu v-ati gandit ca este dificil si costisitor sa calatoriti cu intreaga familie sau cu grupul de prieteni? Odata ce asigurati transportul prin intermediul ofertelor noastre de inchiriere autocare, potrivite inclusiv pentru deplasari particulare, totul devine mai usor. Contactati-ne pentru a gasi oferta perfecta pentru orice excursie si vacanta cu familia si prietenii!

  Servicii de inchiriere autocar pentru transport corporate

  In cadrul afacerilor, transportul angajatilor la/de la locul de munca zilnic, dar si asigurarea deplasarilor acestora pentru conferinte, evenimente de business, teambuilding-uri se poate face sigur si elegant prin inchirierea unui autocar cu sofer.

  Servicii de inchiriere autocar dedicate deplasarilor extra-scolare, excursiilor cu elevi/studenti/profesori

  Institutiile scolare au adesea nevoie de mijloace de transport potrivite pentru transportul grupurilor numeroase de elevi/studenti/profesori care participa la activitati extra-scolare, tabere, concursuri, competitii, tocmai de aceea avem oferte speciale de inchiriere autocare complet echipate avand inclusiv sisteme moderne audio-video pentru deplasari cat mai interactive.

  Servicii de inchiriere autocar pentru transfer aeroport

  Cautati o varianta potrivita de transport sau preluare de la aeroport pentru un grup numeros de persoane? Inchirierea unui autocar cu sofer este solutia potrivita prin care toti membri grupului ajung la aeroport in acelasi timp, fara intarzieri, avand eficient organizate bagajele.

  Contactati-ne pentru inchirierea unui autocar cu sofer in scopul transferului spre aeroportul

  din Timisoara, Cluj Napoca, Bucuresti (sau oricare alt aeroport din Romania), Belgrad, Budapesta, Viena etc.

  Ce spun clientii nostrii despre noi?

  Tabără școlară Apuseni

  august 15, 2023

  Am închiriat un autocar pentru tabăra școlară a copiilor noștri și a fost o experiență excelentă. Transportul a fost sigur și confortabil.

  Victor R.

  O zi specială

  iulie 8, 2023

  Am călătorit cu un autocar închiriat peste graniță pentru a participa la nunta unor prieteni în Budapesta. A fost o experiență minunată și confortabilă.

  Alex S.

  Transport profesional

  martie 10, 2023

  Închirierea unui autocar pentru întâlnirea noastră de afaceri din Cluj-Napoca a fost o decizie bună. Ne-a oferit confort și eficiență în timpul călătoriei. Recomand!

  Ionela S.

  Intebari frecvente despre serviciul de inchiriere autocare Sibiu

  Cat costa inchirierea unui autocar in Sibiu?

  Pretul inchirierii unui autocar in Sibiu depinde de tipul autocarului ales, numarul de locuri si distanta parcursa. Luati legatura cu noi pentru o oferta de pret personalizata! ☏ 0754-249-650

  Care este perioada minima pe care se poate inchiria un autocar?

  Nu exista o perioada minima de inchiriere a unui autocar. Fie ca este vorba de doar cateva ore sau cateva zile, va stam la dispozitie!

  Autocarele se inchiriaza cu sofer sau fara sofer?

  Autocarele in Sibiu se inchiriaza intotdeauna cu sofer / soferi profesionisti cu zeci de ani de experienta in transportul national si international de persoane.

  Rezervări 0754 249 650