Inchiriere Autocare Targu Mures

Un serviciu local si flexibil de inchiriere a autocarelor cu sofer in Targu Mures

0754 249 650

Inchiriere Autocare Targu Mures

De fiecare data cand organizati deplasari pentru grupuri, ideal este sa luati in calcul solutiile de transport care va aduc cele mai multe avantaje. O varianta excelenta este inchirierea unui autocar cu sofer in Targu Mures.

Inchiriere Autocare Targu MuresDescoperiti principalele avantaje ale inchirierii unui autocar cu sofer in Targu Mures:

▷ Autocarele au capacitate mare pentru preluarea grupurilor;
▷ Autocarele sunt echipate modern cu dotari dedicate unei calatorii confortabile si relaxante;
▷ Autocarele conduse de soferi profesionisti cu experienta;
▷ Siguranta pasagerilor este pe primul plan;
▷ Confortul pasagerilor este asigurat de facilitati de top; de un itinerariu flexibil si bine adaptat grupului; de o comunicare excelenta.
▷ Ca alternativa la transportul individual, autocarele reprezinta o solutie mai prietenoasa cu mediul.

Luand in considerare aceste avantaje, dar si faptul ca utilizarea unui autocar in cazul transportului grupurilor de persoane contribuie la o mai buna coeziune a acestora, aveti toate motivele pentru a afla mai multe detalii despre serviciile noastre de inchiriere autocare in Targu Mures.

Inchiriere Autocare Targu Mures

Adaptati-va cat mai eficient nevoilor grupului pentru care cautati transport alegand varianta potrivita. Avem in flota noastra si va putem oferi spre inchiriere autocare cu 30, 35, 40, 45, 50, 55 sau 60 de locuri, echipate complet pentru calatorii fara compromisuri.

⇩ Rezervare online ⇩

  Cod de securitate captcha


  CAND PUTETI APELA LA SERVICIUL DE INCHIRIERI AUTOCARE TARGU MURES?

  Utilizarea serviciilor de inchirieri autocare se potrivesc in situatii diverse, fie ca organizati un eveniment, fie ca pregatiti o deplasare in tara sau in strainatate. Iata cateva dintre imprejurarile in care va recomandam sa apelati la serviciile nostre de inchiriere autocare cu sofer:

  Autocar inchiriat pentru transportul invitatilor in ocazii speciale

  Urmeaza sa fiti gazda unui eveniment special, cu invitati? Asigurati-le transportul pana in locatie astfel incat sa le luati de pe umeri responsabilitatea condusului si sa le oferiti ocazia sa se distreze cu adevarat in cadrul evenimentului. Prin inchirierea unui autocar cu sofer, transportul devine mai usor de realizat pentru grupuri mai mari.

  Autocar inchiriat pentru deplasari cu familia si grupul de prieteni

  Va punem la dispozitie servicii de inchiriere autocare pentru planurile Dvs. de calatorie. Acum puteti organiza intr-un mod mai convenabil si mai simplu concedii sau vacante impreuna cu intreaga familie si cu prietenii, itierariul flexibil fiind un mare plus, dar si costurile convenabile per persoana fiind avantaje de luat in considerare.

  Autocar inchiriat pentru deplasarile angajatilor

  In cadrul oricarui business aveti frecvent nevoie de solutii de transport pentru grupurile mari de persoane, fie ca organizati transport zilnic sau ocazional pentru angajati, fie ca participati la sedinte de lucru, conferinte, teambuilding-uri. Oricare ar fi momentul de deplasare, asigurarea transportului pentru deplasarile angajatilor cu autocar inchiriat este un beneficiul major, cu avantajele de ambele parti, angajati si angajatori.

  Autocar inchiriat pentru excursii scolare

  Serviciile noastre de inchiriere autocare sunt potrivite pentru planurile Dvs. de organizare a excursiilor/taberelor scolare deoarece avem autocare complet echipate, ce asigura un nivel ridicat de confort pentru calatoriile elevilor si studentilor. Autocarele inchiriate pot fi folosite cu succes si pentru deplasari ocazionale precum concursuri scolare, competitii sportive sau schimburi de experiente intre institutii scolare.

  Autocar inchiriat pentru realizarea transferurilor la/de la aeroport

  Stabilirea tuturor detaliilor pentru transferul la aeroport poate fi destul de complicata atunci cand coordonati un grup numeros! Tocmai de accea va recomandam serviciile noastre de inchiriere autocare ce pot fi folosite cu succes in aceasta situatie. Va venim in ajutor cu oferte convenabile pentru inchirierea unui autocar astfel incat sa aveti transfer in timp util, eficient si fata intarzieri pentru grupuri mari ce trebuie sa ajunga la aeroporturi din tara, precum

  Timisoara, Cluj Napoca, Bucuresti (sau oricare alt aeroport din Romania) sau din afara tarii Belgrad, Budapesta, Viena etc. Contactati-ne!

  Ce spun clientii nostrii despre noi?

  Conferinta Bucuresti

  aprilie 11, 2023

  Cu ajutorul autocarului închiriat, am ajuns cu ușurință la o conferinta din București. Calatoria dus – intors s-a desfasurat in conditii excelente. Recomand!

  Constantin V.

  Transfer aeroport

  martie 19, 2023

  Am inchiriat autocarul pentru transferul unui grup de peste 40 de persoane la aeroport. Totul s-a desfasurat cum am stabilit. Recomand!

  Miruna T.

  Schimb de experienta

  ianuarie 22, 2023

  Închirierea autocarului pentru întâlnirea noastră de lucru la Budapesta a făcut totul să fie eficient și profesional. Am ajuns la destinație odihniti și relaxați.

  Zsolt B.

  Intebari frecvente despre serviciul de inchiriere autocare Targu Mures

  Cat costa inchirierea unui autocar in Targu Mures?

  Pretul inchirierii unui autocar in Targu Mures depinde de tipul autocarului ales, numarul de locuri si distanta parcursa. Luati legatura cu noi pentru o oferta de pret personalizata! ☏ 0754-249-650

  Care este perioada minima pe care se poate inchiria un autocar?

  Nu exista o perioada minima de inchiriere a unui autocar. Fie ca este vorba de doar cateva ore sau cateva zile, va stam la dispozitie!

  Autocarele se inchiriaza cu sofer sau fara sofer?

  Autocarele in Targu Mures se inchiriaza intotdeauna cu sofer / soferi profesionisti cu zeci de ani de experienta in transportul national si international de persoane.

  Rezervări 0754 249 650