Inchiriere Autocare Zalau

Un serviciu local si flexibil de inchiriere a autocarelor cu sofer in Zalau

0754 249 650

Inchiriere Autocare Zalau

Inchiriere Autocare Zalau ▷ Calatoriile grupurilor numeroase sunt simplu de organizat atunci cand folositi serviciile de inchiriere autocare in Zalau.

Inchiriere Autocare Zalau - Inchiriere Autocare cu Sofer ZalauAflati cateva dintre cele mai importante avantaje ale inchirierii autocarelor cu sofer:

Transport sigur si controlat, membrii grupului ajung la destinatie in acelasi timp;
Sunt proiectate pentru confort si ofera spatiu suficient;
Economie de costuri, mai rentabil decat achizitionarea de bilete individuale de transport sau utilizarea masinilor personale;
Flexibilitate in crearea propriului itinerariu;
Comoditate, fara a avea responsabilitatea condusului, deplasarea devine o experienta mai sociala si mai placuta pentru membrii grupului;
Soferi profesionisti nu trebuie sa va faceti griji cu privire la trafic sau harti deoarece soferii experimentati se ocupa de aceste aspecte.

Inchiriere Autocare Zalau

Va putem pune la dispozitie autocare de inchiriat in Zalau cu 30, 35, 40, 45, 50, 55 sau 60 de locuri. Contactati-ne pentru a identifica cea mai potrivita varianta de inchiriere autocar pentru calatoriile Dvs.

⇩ Rezervare online ⇩

  Cod de securitate captcha


  Cand puteti apela la serviciul de inchirieri autocare Zalau?

   Exista o multime de situatii in care inchirierea unui autocar cu sofer simplifica organizarea deplasarilor. Pentru transportul grupurilor de persoane, de exemplu, serviciile de inchiriere autocare sunt ideale in urmatoarele situatii:

  Evenimente speciale  – petreceri, casatorii, aniversari, concerte, pelerinaje

  Accesul in locatii in care au loc evenimente speciale poate fi organizat mai simplu si mai usor prin inchirierea unui autocar care sa asigure transportul invitatilor. Acest beneficiu este ideal pentru invitatii care vor se bucure de fiecare moment al evenimnetului, fara sa isi faca griji pentru transport, fara sa conduca.

  Vacante si concedii pentru grupuri de persoane

  Pentru plecarile in excursii, vacante, concedii, serviciile de inchiriere autocare cu sofer reprezinta o alternativa de luat in considerare, fiind solutia potrivita pentru ca toti membrii grupului sa se bucure de aceleasi conditii sigure si confortabile de deplasare, fara a fi nevoiti sa conduca, sa fie preocupati de conditiile de drum sau de trafic.

  Curse zilnice speciale dedicate angajatilor

  Inchirierea unui autocar pentru transportul angajatilor este o solutie eco-friedly care viseaza grija companiei pentru a facilita deplasarile la si de la locul de munca, dar si grija fata de mediul inconjurator, limitand utilizarea mai multor masini personale sau ale companiei in acelasi timp.

   Excursii si tabere scolare sau studentesti

  Pentru ca in fiecare an scolar aveti in plan organizarea de deplasari impreuna cu elevii, va asteptam cu autocare modern echipate, potrivite pentru transportul elevilor si studentilor, conduse de soferi profesionisti pentru a ajunge in siguranta si buna dispozitie la toate obiectivele turistice pe care le aveti pe lista.

  Rezervati din timp autocarul care se potriveste grupului de elevi pe care il coordonati!

  Organizarea transferurilor la/de la aeroport

  Transferurile catre aeroporturi interne sau internationale din zona se pot face folosind serviciile de inchiriere autocare cu sofer, o varianta ideala in cazul grupurile mai mari. Opteaza pentru aceasta varianta de transport pentru a avea un control mai bun al programului pentru grupurile mari.

  Va stam la dispozitie cu detalii si oferte pentru transfer aeroport, contactati-ne!

  Ce spun clientii nostrii despre noi?

  Vacanta la Viena

  septembrie 1, 2023

  Am închiriat autocarul cu sofer si am făcut o mini-vacanta prin cateva orase din Europa și a fost o perfect. Calatorie relaxanta si sigura. Viena, Budapesta etc…

  Alexandra Z.

  City break la Budapesta!

  iulie 13, 2023

  Am petrecut cu familia si prietenii un weekend minunat în Budapesta. Am fost transportati in siguranta, iar atmosfera a fost relaxată și prietenoasă.

  Alin T.

  De la Zalau la Sibiu

  noiembrie 25, 2022

  Închirierea autocarului pentru vizita noastră la Sibiu a fost o alegere excelentă. Am explorat orașul fără bătăi de cap și ne-am bucurat de fiecare moment.

  Marian F.

  Intebari frecvente despre serviciul de inchiriere autocare Zalau

  Cat costa inchirierea unui autocar in Zalau?

  Pretul inchirierii unui autocar in Zalau depinde de tipul autocarului ales, numarul de locuri si distanta parcursa. Luati legatura cu noi pentru o oferta de pret personalizata! ☏ 0754-249-650

  Care este perioada minima pe care se poate inchiria un autocar?

  Nu exista o perioada minima de inchiriere a unui autocar. Fie ca este vorba de doar cateva ore sau cateva zile, va stam la dispozitie!

  Autocarele se inchiriaza cu sofer sau fara sofer?

  Autocarele in Zalau se inchiriaza intotdeauna cu sofer / soferi profesionisti cu zeci de ani de experienta in transportul national si international de persoane.

  Rezervări 0754 249 650